Explore by

Categorieën

Land

Wat maakt Red Button een populair jeansmerk

Redactie beste-webwinkels.nl
Gastblogs

Ben je al jaren en jaren op zoek naar fijne, prettige en perfecte jeans? Is dit het geval, dan is het tijdens om kennis te maken met het Engels en Nederlandse jeansmerk Red Button. Het is aan te raden om deze jeans eens te proberen, want met name onder de dames wordt dit merk jeans steeds populairder en veel gedragen. Echter vraag je je nu natuurlijk af wat deze broek zo uniek maakt en waarom je het zou moeten dragen? Hier antwoord op deze vragen.

De reden waarom kiezen voor Red Button jeans

Red Button is een Engels en Nederlands jeansmerk en staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit broeken en een uitgebreid en divers assortiment. Naast deze voordelen van Red Button jeans zijn er veel meer redenen te bedenken waarom juist voor dit broekenmerk te kiezen. Een aantal extra redenen op een rijtje: het maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen, een collectie vol met hippe modellen, de jeans worden gecontroleerd op fabrieksfouten, bevat strenge kwaliteitseisen, heeft een geweldige prijs- en kwaliteitverhouding en heeft de perfecte pasvorm voor iedere lichaamsbouw. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Red Button jeans.

Red Button jeans en de verschillende pasvormen

Een groot voordeel van Red Button jeans is dat je kunt genieten van de vele verschillende pasvormen. Je hebt een Red Button broek voor iedere smaak en voor iedere lichaamsbouw is er een geschikte broek te vinden. Een van de meest populaire pasvormen is de Slim / Tapered Fit. Veel vrouwen kiezen voor Slim Fit broeken, ook wel Tapered Fit genoemd. Deze broeken sluiten heel mooi aan op het lichaam en zitten bij de enkels strakker. Ook heb je Straight Fit. Bij Straight Fit heb je dezelfde pasvorm als bij Slim Fit jeans. Echter is het verschil dat bij Straight Fit broeken het meer een regular model is en lopen de pijpen op een smalle manier af. Ook heb je de pasvorm Bootcut. Bootcut jeans zitten heel strak om de heup en lopen wijd vanaf de knie. Deze pasvorm zorgt voor een soort van zandloper effect. En tenslotte heb je de Wide / Flared Leg. Bij deze pasvorm loopt de broekspijp vanaf de dij wijd af. Bij Wide / Flared Leg zijn meestal de achterzakken groter dan normaal. In ieder geval heb je bij Red Button, te koop bij Broeken Binkie, genoeg te kiezen wat betreft pasvormen.