Explore by

Categorieën

Land

Je kent het wel: maanden vol met allerlei verjaardagen van kinderen en feestdagen. Zo zoek je naar leuke cadeautjes op websites zoals Bol.com en Google om inspiratie op te doen en het leukste cadeau voor de jarige te vinden. Je wilt natuurlijk niet met een envelop of cadeaukaart aankomen waarmee de jarige zelf iets mag uitkiezen. Je wilt een cadeau geven waar de jarige ook echt iets aan zal hebben. Het is niet altijd even makkelijk om een goed cadeau te geven. Hoe leuk is het om een cadeau te geven waar de jarige van gaat stralen? Denk aan een cadeau zoals Megabloks speelgoed, je zit hiermee altijd goed.

Maak je bekend met de wereld van Mega Bloks

Mega Bloks is een uniek en origineel speelgoed geschikt voor alle leeftijden. De blokjes zijn gemaakt van duurzaam en veilig plastic en daardoor gaat het heel lang mee. Mega Bloks is zo ontworpen dat het jonge kinderen helpt met hun oog-hand coördinatie en het stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Je creëert door het spelen met Mega Bloks leuke avonturen en daardoor krijgen de jonge geesten een stimulans. Alle dromen komen uit door de fantasie te gebruiken. Het is prachtig om dit als cadeau te geven en waar kinderen jarenlang plezier van kunnen hebben.

Wanneer kan een kind beginnen met Mega Bloks?

Vanaf een jaar kan een kind beginnen met Mega Bloks. Zo begin je met First Builders van Mega Bloks. De blokken zijn prettig kleurrijk, groot en stevig. Een jong kind kan heel eenvoudig een grote toren maken van de blokken. Omdat de blokken van Mega Bloks zo krachtig zijn, kun je iedere keer weer opnieuw aan het bouwen gaan. Je hebt een thema zoals “boerderij” waarmee je samen met je kind een boerderij opbouwt met allerlei verschillende dieren. Hoe leerzaam en leuk is dat wel niet? Of je kunt op pad gaan met een meeneembare krokodil en deze krokodil heeft trek in blokken. Je hebt de garantie dat je met kinderen van een tot drie jaar ontzettend veel plezier kan beleven. Is je kind wat ouder, dan kun je beginnen met Mega Cunstrux. Deze blokken zijn geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar tot ongeveer acht jaar. De blokjes zijn kleiner en daardoor is het ook veel uitdagender spelen.  Er zijn verschillende online webshops waar je Mega Bloks kunt bestellen. Denk aan een webshop zoals van Uniblocks. Groot assortiment en leuke prijzen.