Explore by

Categorieën

Land

De eerste stap in het ontwikkelen van uw nieuwe WordPress website of webshop laten maken is een inventarisatie van uw wensen, eisen en budget. Hierbij gaan we gelijk kijken of uw wensen realistisch en haalbaar zijn binnen de gewenste termijn via een kort verkennend onderzoek. Vervolgens maken we een concept website welke aan u voorgelegd en besproken wordt. Hierdoor kunt u tussendoor altijd nog aanpassingen doorgeven. Na uw goedkeuring van het concept gaan we over tot het ontwikkelen van de gehele website. Voor het opleveren krijgt u nogmaals de kans om aan te geven of er nog aanpassingen nodig zijn. Na uw goedkeuring gaan we over tot een laatste finishing touch om uw website vervolgens op te leveren.

Wat is WordPress?

Wereldwijd gezien is WordPress het meest gebruikte systeem om website te maken en dat is natuurlijk niet voor niets. Als u een WordPress website heeft dan staat u er letterlijk en figuurlijk niet meer alleen voor. Door het hoge aantal gebruikers zijn er namelijk ook super veel specialisten om u te helpen. Wereldwijd zijn er talloze programmeur die dagelijks bezig zijn om nieuwe updates en plugins voor WordPress te ontwikkelen, in de meeste gevallen kan je hier ook nog eens gratis gebruik van maken. Dat betekend echter niet dat u bij een website krijgt die volledig is gemaakt met bestaande plugins, wij kunnen ook maatwerk websites in Amsterdam opleveren. Vraag onze specialisten naar meer informatie over de voordelen van webdesign met het WordPress CMS systeem.

wordpress

Wat je moet weten voordat je met WordPress aan de slag gaat 

Als je een eigen website wilt maken, kom je na wat Googlen al snel uit bij het programma WordPress. Met WordPress kun je vrij gemakkelijk en snel een website bouwen, zonder dat je veel kennis hoeft te hebben. En het leuke is; het is helemaal gratis. Erg handig voor kleine ondernemers of als je gewoon eens iets uit wilt proberen. Maar voordat je aan de slag gaat, moet je wel een paar dingen weten over WordPress.

Verschillende thema’s

Bij WordPress kun je kiezen uit heel veel verschillende thema’s. Wil je bijvoorbeeld een blog beginnen? Dan zijn er speciale blog thema’s. Of wil je een zakelijke website beginnen? Kies dan voor een van de vele zakelijke thema’s.

 

Er zijn gratis thema’s, maar er zijn ook soorten waarvoor je moet betalen. Met de betaalde WordPress Premium thema’s heb je de keuze uit meer en kwalitatief betere thema’s. Je kunt de inhoud natuurlijk helemaal zelf aanpassen, maar je krijgt wel hulp als er bijvoorbeeld iets mis is met het thema of als je hulp nodig hebt bij een bepaald onderdeel.

Plugins

Als je een WordPress thema hebt gekozen, is het verstandig om plugins aan je website toe te voegen. Plugins zijn als het ware kleine stukjes software. Met deze software kun je functies aan je website toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan social media icoontjes of een contactformulier. Ook bij plugins geldt dat er gratis en betaalde varianten zijn. Met de gratis plugins kom je al een heel eind. Vaak bieden deze gratis plugins een betaalde versie aan, zodat je nog meer functies kunt gebruiken. Op de plugin pagina van WordPress download je de plugins en kan je ze eventueel later uitbreiden.

Afbeeldingen op de website

Wat is een website zonder afbeeldingen? Bij het toevoegen van afbeeldingen op een WordPress website moet je wel aan een aantal dingen denken. Bijvoorbeeld de afmetingen van de afbeeldingen. Het is het mooist als de afbeeldingen allemaal hetzelfde formaat hebben. Ook moet je weten welke afbeeldingen je mag gebruiken op jouw website. Je mag namelijk alleen foto’s van jezelf of zonder rechten gebruiken. Wil jij meer weten over WordPress. Op internet kun je verschillende WordPress handleidingen vinden. Deze helpen je een stukje op weg bij het beginnen van je eigen website.

Neem contact op voor uw nieuwe website

Wij zijn een Internetbureau gevestigd in Groningen. Hoewel de meeste van onze klanten ook uit deze regio komen zijn wij een landelijk online marketing bureau. Ook klanten die wat verder weg zitten kunnen we op afstand prima van dienst zijn. U kunt gerust eens langskomen bij ons kantoor om uw wensen te bespreken. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem dan even contact op!