Explore by

Categorieën

Land

Attractiepark Slagharen is er voor alle leeftijden. Jong en oud kunnen genieten van alle verschillende attracties die er zijn. Slagharen is een attractie-/vakantiepark. Het is mogelijk om er meerdere dagen te verblijven om langer van het park en de omgeving te kunnen genieten. Met het gezin of met een paar vrienden is het een wervelende dag uit in een park met vele achtbanen, shows en andere attracties. Slagharen bestaat sinds 1963 en is flink gegroeid.

Altijd even zoeken naar een aanbieding

Korting voor Slagharen is altijd welkom. Via de link worden er altijd interessante aanbiedingen aangeboden. Of er nu met twee personen of met zes personen wordt gereisd, het loont altijd de moeite om even te kijken of er een toffe aanbieding is. Op deze manier blijft er geld over voor andere leuke of lekkere dingen. Mainstreet in Slagharen zit vol met leuke winkeltjes en restaurantjes. Zo wordt de inwendige mens niet vergeten, want van alle attracties kun je flink trek krijgen.

Lachend in de achtbaan

Uit met korting geeft een extra glimlach wanneer de achtbaan steeds sneller gaat. Attractiepark Slagharen heeft twee themagebieden. De Jules Verne kant en en de Wild West kant. Het gehele park is goed te overzien vanuit het reuzenrad en de met de kabelbaan is het mogelijk om van het noordelijke gedeelte naar het zuidelijke gedeelte van het park te gaan. Ook vanuit de kabelbaan valt er van alles te zien. Ook rijdt er een treintje door het gehele park zodat er niet heel de tijd hoeft te worden gewandeld om het hele park te kunnen zien. 

Even heerlijk uit in een attractiepark

Een gezellig park met gezellige mensen

Attractiepark Slagharen is mooi ingericht met veel groen en is aangenaam om doorheen te wandelen. Ook is het park zeer toegankelijk voor de minder validen. Medewerkers staan altijd klaar om de richting te wijzen of een helpende hand te bieden. Of het nu voor één dagje is of voor een paar dagen, attractiepark Slagharen is een geweldig park. Het is mogelijk om op de camping te kamperen met een tent, caravan of camper. Ook worden er verschillende soorten accommodaties aangeboden. Attractiepark Slagharen is en blijft één van de belangrijkste Nederlandse pretparken.