Explore by

Categorieën

Land

Styling is een vak. Niet voor iedereen is het weggelegd om zich zo netjes en volgens de laatste mode te kleden. Sommige mensen hebben daar gewoonweg wat minder kijk op en weten niet goed welke kleding bij hen past. Maar dat neemt niet weg dat ze netjes en met veel aandacht voor hun kleding voor de dag willen komen. Is dit voor u herkenbaar dan is er voor u een eenvoudige oplossing: breng eens een bezoekje aan onze webshop met mode voor mannen. Hier wordt u geholpen uw eigen look en styling te ontwikkelen.

Overhemden zijn onze specialiteit

Als je op onze webshop ben beland dan zou je gelijk ontdekken dat wij de specialist in overhemden zijn. Je vindt hier alle soorten en maten waaronder ook strijkvrije overhemden bijvoorbeeld. We hebben niet alleen overhemden, ook de bijpassende strijkvrije shirts bijvoorbeeld. Naast shirts in overhemden bieden we ook trouwen, stropdassen en ondergoed aan. Allemaal gemaakt voor de man die netjes voor de dag voorkomen maar toch een comfortabele kleding wil lopen.

Een uitgebreid assortiment kleding voor heren

Naast een uitgebreid assortiment ondergoed voor heren, vindt u bij ons ook de nodige kleding om netjes op je werk te kunnen verschijnen. Denk hierbij niet alleen aan onderkleding maar ook aan de bovenkleding zoals overhemden en pantalons. Ook voor die shirts die je gewoon casual kan dragen kan je bij ons terecht.

overhemd winkels 2

Overhemden in de aanbieding

Er zijn een aantal overhemden in de aanbieding op dit moment. Zo kunt u een kijkje nemen naar de Michaelis overhemden waren van u er nu twee voor maar € 99 kunt aanschaffen. Dit Italiaanse mode werkt is al sinds 1934 actief en heeft daarom voldoende ervaring opgebouwd om zeer kwalitatieve overhemden te fabriceren.