Explore by

Categorieën

Land

Nu de hele wereld weer up and running is kunnen we niet langer meer in sweatpants onze dagen doorbrengen. Er komt langzaam een einde aan de zomer en dat betekent dat we onze korte broeken weer mogen inruilen voor de lange broek. Eén van de lange broeken die voor heren absoluut niet meer weg te denken is uit de garderobe is de welbekende jeans. De jeans is een ideale broek die zowel zakelijk als casual enorm goed te combineren is. Ben jij benieuwd naar de laatste trends en wil je graag weten welke jeans anno 2022 echt in je kast horen te hangen? Lees dan snel verder!

Weg met de skinny jeans

Toen de skinny fit zijn introductie maakte in de mannenwereld moesten veel mannen hier echt even flink aan wennen. De strakke jeans die volledig om de benen sluit was niet voor iedereen een goede match. Voor hen die nog steeds niet gewend zijn aan deze trend van strakke modellen hebben we goed nieuws; de skinny jeans is voor het najaar van 2022 een trend die echt wel langzaam is uitgestorven. De modellen van de broeken worden eerder wijder dan dat ze strakker worden en dat is voor veel mannen (en hun benen) een behoorlijke verademing.  Ben je wel een skinny jeans lover? No worries! Je kunt nog steeds prima voor de dag verschijnen. Maar we raden je wel aan om misschien eens te kijken naar een tapered fit jeans of een slim fit jeans. Deze sluiten nog steeds aan maar geven je benen net wat meer ruimte dan de skinny jeans.

Ruimte genoeg

Heb je echt flink brede bovenbenen, ben je stevig gebouwd of vind je het gewoon fijn om lekker veel ruimte te hebben in jouw jeans? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij de heren trends voor mannen zien we namelijk steeds vaker de relaxed fit jeans terugkomen. Een echt wijde jeans met voldoende ruimte voor iedere man, ongeacht hoe breed jouw benen zijn. Deze baggy look doet ons denken aan de jaren 90. De stijl is goed te combineren met een mooi basic T-shirt en klassieke sneakers. Hoewel deze stijl zakelijk niet altijd goed in de smaak zal vallen is het voor de vrije tijd een absolute topper. De breedtes verschillen enorm dus het is helemaal aan jou hoe breed je de jeans wilt hebben.

Formeel voor de dag verschijnen

Wil je de jeans wel formeel ook kunnen dragen? Dan kun je beter kiezen voor een tapered fit jeans. Deze is ook lekker los maar valt iets rechter en getailleerd waardoor het ook met een mooie polo of overhemd nog goed te combineren valt. Draag de jeans met een paar nette herenschoenen en een jasje en je bent helemaal ready to go.