Explore by

Categorieën

Land

Het is ook een grappige tijd qua het laten bedrukken van dingen. Bijna alles is mogelijk. Of het nu om een koffiemok, kopje of shakebeker gaat, het is geweldig om iets heel wat persoonlijker te kunnen maken. Het is niet alleen leuk om iets te hebben met je naam erop, ook is het gemakkelijk in de klas, op het werk of in de sportschool. In een tijd waar extra gelet moet worden op hygiëne is het handig om een beker of fles met eigen naam te hebben.

Een persoonlijke shake

Altijd is het voedingspatroon van de mens aan verandering onderhevig. Onze menu’s zijn daarom ook uitgebreid. We leven in een tijd van sportscholen, voedingssupplementen en diëten. Heel wat mensen hebben last van een allergie. Of er nu een gezonde fruitshake wordt gemaakt of een stevige protein shake, een goede shakebeker is het halve werk. Een shakebeker bedrukken is geweldig voor jezelf om te hebben of om cadeau te geven aan iemand anders. Of het nu voor kinderen is of volwassenen, een bedrukte shakebeker is een handig en origineel geschenk.

Op de fiets of hometrainer

Tijdens het sporten is het noodzakelijk om het vochtgehalte in het lichaam op peil te houden. Wandeltochten, fietstochten of gewoon in de sportschool, een bidon met naam geeft letterlijk weer nieuwe energie. Een bedrukte bidon is net als de shakebeker met naam gemaakt van goede kwaliteit. De doppen en deksels moeten namelijk goed sluiten want op lekkage in een sporttas zit niemand te wachten. De bidon met opdruk is in meerdere diameters verkrijgbaar. Deze past daarom in iedere beker- en bidonhouder zodat het gemakkelijk is om deze te kunnen meenemen tijdens het sporten.

Lifestyle in stijl bidon

Meer dan alleen een naam

Een bedrukte shakebeker of bidon is persoonlijk en praktisch. Het is niet alleen mogelijk om een naam te laten drukken, foto’s zijn ook mogelijk. Het is even in de webwinkel kijken naar een geschikte bidon of shakebeker om te laten bedrukken. Meerdere uitvoeringen staan duidelijk afgebeeld. Fruitfilters of een extra compartiment aan de beker zijn handigheidjes die het gebruik ervan nog prettiger maken. Ook zijn er uitvoeringen met rietjes verkrijgbaar, het is maar net waar de voorkeur ligt.