Explore by

Categorieën

Land

Heb je binnenkort zin om lekker op vakantie te gaan? Misschien een weekendje of midweek weg met het hele gezin? Wat dacht je dan van een bezoekje aan de provincie Noord-Brabant? Daar is voor jong en oud meer dan genoeg te beleven. Volop hotels, vakantiehuisjes, chalets, bungalowparken en kampeerplaatsen waar je dan kunt overnachten. Maar het aller, aller leukste is toch wel een uitje naar de Efteling met het hele gezin.

Meer dan genieten…

Als je naar Noord-Brabant gaat, dan ontkom je er niet aan om Kaatsheuvel te bezoeken en met flinke korting voor de Efteling een dagje of langer te genieten. De Efteling is een mooi attractiepark, maar je vindt er ook twee hotels (het Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land). Als je kijkt naar het aantal bezoekers en naar de oppervlakte van het park, dan mag het duidelijk zijn dat dit het grootste attractiepark is van de Benelux. Het park heeft in totaal een oppervlakte van 72 ha en daar vind je de vijf themagebieden. De themagebieden die je er tegen gaat komen zijn Fantasierijk, Ruigrijk, Reizenrijk, Anderrijk en Marerijk.

achtbaan

Volop attracties voor jong en oud

Lekker met het hele gezin een dagje uit met korting, dat wil jij toch ook? Bij de Efteling vind je erg veel leuke attracties, zoals het Sprookjesbos, de Stoomtrein, de Droomvlucht, Villa Volta, Volk van Laaf, Stoom carrousel, Diorama, Fata Morgana, Fabula, Pagode, Carnaval Festival, Vogel Rok, Archipel en Joris en de Draak.

Waar ga jij heen?

Als je eenmaal een bezoekje hebt gebracht aan de Efteling dan wil je snel weer terug. Kinderen zijn er dol op en je hebt in een dag echt nog niet alles gezien. De moeite waard om daarom een leuk uitje met het hele gezin te plannen en als het mogelijk is in de regio te verblijven zodat je nog langer van dit succes kan genieten samen.