Explore by

Categorieën

Land

Heb je een smartwatch? Hier lees je wat je moet weten over watchbandjes!

Redactie beste-webwinkels.nl
Gastblogs Webwinkel

De smartwatch is, net als de smartphone, niet meer weg te denken uit het straatbeeld van tegenwoordig. Vrijwel iedereen heeft een smartwatch om, sommige herken je direct en sommigen zijn wat subtieler en lijken op een digitaal horloge. Hoe dan ook is een smartwatch een ontzettend handige gadget. Je hebt in principe een smartphone om je pols waardoor je altijd toegang hebt tot al je gegevens en berichten. Maar niet alles daarvoor is een smartwatch handig, ook tijdens het sporten wordt een smartwatch veel gebruikt. Voor het bijhouden van je lichaamsgegevens als je hartslag, snelheid en sportduur is het gebruik van een smartwatch ideaal. Voor de verschillende manieren waarop je een smartwatch kunt gebruiken, zijn verschillende horloge bandjes geschikt. Zo wil je tijdens het sporten een goede en stevige band die tegen vocht kan. Benieuwd naar welke soorten bandjes er zijn? Lees dan snel verder.

Leren bandje

Een klassieke en veel gebruikte watchband, is het leren bandje. Een echte klassieker die ook bij de reguliere horloges veel gebruikt wordt. Gemakkelijk te combineren en ontzettend stevig. Daarnaast geeft een leren horlogebandje ook echt een chique look en heb je direct aanzien. Leren bandjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor je niet alleen een ‘standaard’ zwarte of bruine kunt kiezen, maar ook de band kan matchen met je outfit. Ideaal!

Sport bandje

Zoals al eerder benoemd, zijn er ook speciale watchbands voor tijdens het sporten. De sport bandjes zijn vaak gemaakt van flexibel siliconen materiaal. Hierdoor is het een zeer soepele watchband die ook goed bestand is tegen verschillende omstandigheden, zoals vocht. Net als de leren bandjes, zijn ook de sportbandjes beschikbaar in verschillende kleuren. Ga voor een opvallende kleur of juist voor een neutralere kleur, zoals zwart. Sport bandjes voor jouw smartwatch zijn vaak wat goedkoper waardoor het ook aantrekkelijker is om er meerdere te kopen. Zo kun je jouw bandje matchen aan jouw sportoutfits.

Milanese bandjes

Ten derde hebben we de milanese bandjes. Deze zegt je in de eerste instantie wat minder dan de rest, maar is er niet minder populair om! Zeker als Apple watch bands is dit type bandjes ontzettend populair en gewild. De Milanese bandjes zijn gebaseerd op Italiaans ontwerp waardoor ze stijlvol zijn met een strak uiterlijk. Een hele chique watchband gemaakt van heel fijn gevlochten roestvrij staal. Hierdoor is het ook nog eens een horloge band met hoog draagcomfort.