Explore by

Categorieën

Land

Zelf sigaretten maken met de Powermatic 2+

Redactie beste-webwinkels.nl
Gastblogs

Ben je roker, en wil je zelf sigaretten maken? Misschien omdat je wat geld wilt besparen? Natuurlijk is stoppen met roken de beste en goedkoopste optie. Stoppen met roken is beter voor je gezondheid en voor je portemonnee. Wil je toch wilt blijven roken, dan bestaat de mogelijkheid om zelf je sigaretten te maken met een elektrische sigarettenmaker zoals  de Powermatic 2+. Dit is momenteel een van de beste sigarettenmachines voor thuisgebruik op de markt. 

Hieronder vertellen we je meer over zelf sigaretten maken en zetten we de eigenschappen van de Powermatic 2+ Elektrische Sigarettenmaker op een rij. 

Zelf sigaretten maken

Je kunt natuurlijk een kant en klaar pakje sigaretten in de winkel kopen, maar zelf sigaretten maken kan voordeliger zijn. Daarnaast bepaal je helemaal zelf hoeveel tabak je in de sigaretten doet en heb je wat meer controle over hoe je sigaret uiteindelijk smaakt.  Wil je graag minder tabak roken? Dan doe je simpelweg minder van het product in de sigarettenmaker. 

De smaak verschilt niet of nauwelijks en er is weinig verschil met de sigaretten die je in de winkel koopt. Dit komt omdat bijna elk tabaksmerk speciale volume tabak aanbiedt voor gebruik in de sigarettenmaker. 

Wat heb je nodig?

Je wilt zelf sigaretten maken, ook al is stoppen met roken de beste optie. Maar wat heb je dan eigenlijk nodig? Allereerst schaf je een Elektrische sigarettenmaker of hulzenstopper aan. Dit is een apparaat dat je gebruikt om een huls te vullen met tabak. Er zijn zowel handmatige als automatische sigarettenmakers. Het is maar net wat je fijner vindt.

Daarnaast heb je sigarettenhulzen nodig. Deze Filterhulzen koop je gewoon in de supermarkt of lokale tabakszaak. Let op: hulzen zijn niet hetzelfde als vloeitjes voor shag.

Uiteraard heb je ook shag of tabak nodig. Volumetabak  is speciaal geschikt voor gebruik in sigarettenmakers en maakt het proces dus iets makkelijker. 

sigaretten maken

Sigaretten maken met de Powermatic 2+

Ben je op zoek naar een geschikte elektrische sigarettenmaker, maar weet je niet welke je het beste kunt kiezen? Kies dan voor een Powermatic machine. Mensen die de Powermatic 2+ wel eens hebben gebruikt, willen vaak niet meer zonder. Powermatic levert hoge kwaliteit, langdurig gebruiksgemak én zeer goed gevulde hulzen. Dit model werkt sneller dan zijn voorganger door de krachtige motor. Bovendien heeft de Powermatic 2+ vrijwel geen moeite met grotere takken en/of vochtige tabak. Het apparaat is zeer stabiel en loopt zelden vast. 

Het eindproduct is van consistent goede kwaliteit en vanwege de lage aanschafprijs van minder dan 100 Euro is dit een van de meest populaire modellen op de markt. De Powermatic 2 Plus is verkrijgbaar via sigarettenmakershop.nl en wordt standaard geleverd met een kabel van 1,5 meter lang en schoonmaakhulpmiddelen.