Explore by

Categorieën

Land

Je producten dezelfde dag al in huis: alle webshops op een rij

Redactie beste-webwinkels.nl
Webwinkel

Heb je vanavond een feestje, maar niks leuks om aan te trekken? Of is je laptop gecrasht en wil je zo snel mogelijk een nieuwe? De duur van de verzending wordt steeds belangrijker voor consumenten. We wachten dan ook het liefst niet langer dan drie dagen op onze bestelling. Steeds meer webshops in Nederland bieden daarom een speciale service: vandaag besteld, vandaag in huis. Maar welke bekende webwinkels zorgen ervoor dat je producten dezelfde dag al in huis hebt? Wij zetten ze voor je op een rij. 

Je producten dezelfde dag laten bezorgen

Producten dezelfde dag bezorgen

Aangezien klanten hun producten zo snel mogelijk willen ontvangen, proberen sommige webshops zich te onderscheiden met same day delivery (vandaag besteld, vandaag in huis). Same day delivery houdt in dat je pakket binnen 12 uur wordt bezorgd. Dit klinkt als muziek in de oren voor veel mensen, maar hier zit vaak ook een prijskaartje aan. Volgens onderzoek van Sendcloud blijkt dat 31% van de consumenten bereid is om meer te betalen om het product dezelfde dag te ontvangen. Maar dit is niet in elke situatie het geval. Iemand die vergeten is om een verjaardagscadeau te kopen, wil waarschijnlijk meer geld uitgeven voor snelle bezorging dan iemand die een jurk koopt voor een feestje over twee weken (1).

Webshops die deze service bieden

Je producten dezelfde dag al in huis hebben klinkt goed, maar welke webshops doen hier eigenlijk allemaal aan mee? (2).

Bol.com en Coolblue

Bol.com en Coolbue zijn twee van de bekendste elektronica webshops van Nederland. Wist je dat Coolblue al sinds 2021 same day delivery aanbiedt? Toen kostte het nog €17.95 en nu nog maar €4.95. Bij bol.com geldt: voor 12 uur `s middags besteld, `s avonds tussen 18.00 en 22.00 uur in huis. Bovendien is het ook mogelijk om een product dezelfde dag op te halen bij een bol.com punt. 

Belsimpel en Mobiel.nl

Een nieuwe smartphone wil je natuurlijk zo snel mogelijk gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om een mobiele telefoon in de winkel aan te schaffen, maar bestellen is ook een optie. Bij Belsimpel en Mobiel.nl heb je de smartphone namelijk binnen een paar uur na bestellen in huis tegen een kleine vergoeding.

Greetz, Fleurop, Topbloemen

Is er iemand jarig vandaag, maar ben je vergeten een cadeau te kopen? Geen zorgen, laat snel een bloemetje bezorgen! Greetz, Fleurop en Topbloemen bezorgen het cadeau met kaart dezelfde dag nog thuis. Voor 14:00 bestelt, betekent zelfde dag in huis. 

Supermarkt

Wist je dat er ook supermarkten mee doen aan same day delivery? Ideaal voor als het je even niet uitkomt om boodschappen te doen. SPAR levert de producten dezelfde dag bij je thuis, maar ook Plus heeft een express bezorgservice opgezet. 

Te laat met bestellen?

Kom je er laat in de middag pas achter dat je iets vergeten bent in huis te halen? Helaas is het dan te laat voor same day delivery. Gelukkig bieden veel webshops in Nederland next day delivery. Dit houdt in: voor 23:00 bestelt, de volgende dag in huis. En verzending is vaak gratis vanaf een bepaald bedrag. 

Bronnen:

1: https://www.sendcloud.nl/toekomst-van-same-day-delivery/

2: https://supersnelbezorgd.nl/vandaag-besteld-vandaag-in-huis/