Poloshirts, wie kent ze niet. Hoewel het een simpel ontwerp is, is het toch een van de meest veelzijdige kledingstukken voor de man. Vooral in de zomer is een poloshirt niet uit het straatbeeld weg te denken. De Polo’s zijn overal terug te vinden. In de sport, op kantoor en zelf in het privéleven worden ze gedragen. Het is en blijft een icoon in de modewereld voor de man.

Allerlei verschillende merken poloshirts

Bij het zoeken naar een polo kunt u wel kiezen uit honderden merken. De bekende poloshirts zijn natuurlijk die met het iconische paard van Ralph Lauren of de groene krokodil van Lacoste. Deze merken laten vervolgens allemaal hun eigen stijl erop los met behulp van kleuren en dessins. Al deze merken en meer zijn te koop bij Overhemden.com. Kijken welke polo bij u past? Klik dan snel even op deze link en u wordt doorverwezen naar de webshop.

Waar moet u rekening mee houden bij het dragen van een Poloshirt?

Een Polo kan overal op gedragen worden, maar er zijn wel een aantal zaken waar u op moet letten? Hieronder een aantal do’s en don’ts op het gebeid van poloshirts.

  • Draag nooit een onder shirt onder een poloshirt. Het shirt kruipt omhoog of komt onder de mouwen uit.
  • Een polo moet lekker aansluiten op het lichaam. Maar moet ook genoeg bewegingsruimte bieden. Dit is vooral belangrijk bij de biceps.
  • Zorg dat een poloshirt van de juiste lengte is voorzien. Een te lange polo krijgt u overigens ook niet mooi weggewerkt in uw broek.
  • Houdt het kraagje omlaag dit is wel zo netjes en komt een stuk professioneler over op uw omgeving.

Wilt u meer do’s en don’ts over het dragen van poloshirts? Kijk dan snel op de website van Overhemden.com en laat u hierover informeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *