Het is heerlijk om een goed zittend T-shirt te dragen. Het liefst een T-shirt dat de hele dag goed blijft zitten en lang mee gaat. Immers, een ondershirt is als het ware een tweede huid. Je draagt een T-shirt direct op je lichaam en dus wil je dat het de juiste pasvorm heeft en houd. Voor lange mannen zijn er ook lange T-shirts op de markt. Eén van de grootste ergernissen is een T-shirt dat te kort is (of na verloop van tijd te kort wordt). Zeker langere mannen ervaren dit, maar eigenlijk geldt het voor alle mannen. Het liefst draag je natuurlijk lange T-shirts die niet uit je broek kruipen, ook niet na een paar keer wassen.

Voor elke lengte een maat

Door het unieke maatsysteem voor lange T-shirts is er altijd wel een passend T-shirt voor jou bij. De lange T-shirts zijn onder te verdelen in de volgende lengtematen:

  • Xtra lang: voor mannen tot 1,80 – T-shirts zijn ± 3 cm langer.
  • XXtra lang: voor lange mannen vanaf 1,80 tot 2m – T-shirts zijn ± 6 cm langer.
  • XXXtra lang: voor lange mannen vanaf 2m – T-shirts zijn ± 10 cm langer.

Informatie over het materiaal

Het kopen van een T-shirt daar komt echt wel wat bij kijken. Waar veel mensen toch nog overheen kijken is het materiaal waarvan het T-shirt gemaakt is. Zonde eigenlijk, want er valt veel te kiezen en eigenlijk zou de keuze van materiaalsoort aan de basis moeten staan van de keuze voor de T-shirts die je koopt. Misschien hou je van het frisse, stevige gevoel van een katoenen T-shirt. Misschien gaat je voorkeur uit naar de zachtheid van modal, of past een sport-friendly microfiber T-shirt goed bij je. Zo is er voor ieder een perfect T-shirt te koop met allemaal een eigen uitstraling en een heerlijk draagcomfort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *