Palletboxen worden in magazijnen volop gebruikt voor de opslag en het transport van zeer uiteenlopende goederen. U kunt hierbij denken aan producten voor de chemische industrie, maar ook voor de voedselbranche worden ze gebruikt. Voor bepaalde producten zijn sommige palletboxen in magazijnen beter geschikt dan andere dus het is verstandig voor de aanschaf ervan eerst goed te kijken waar u ze voor nodig heeft. Palletboxen voor magazijnen worden gemaakt van hout, kunststof en van staal en het ene materiaal is net even beter geschikt om bijvoorbeeld voedsel in te bewaren dan het andere.

Grote diversiteit aan palletboxen

Palletboxen worden niet alleen van verschillend materiaal gemaakt, ze zijn ook in veel maten verkrijgbaar. Er worden veel standaardmaten geproduceerd maar als deze niet precies voldoen voor uw bedrijf kunt u er ook voor kiezen om speciale boxen op maat te laten maken. Naast de boxen zelf zijn er ook diverse accessoires te koop, zoals de pallets waarop de boxen komen te staan, alsmede deksels om ze af te sluiten en ze stapelbaar te maken maar u kunt ook kiezen voor Big Bag logistiek.

Gebruik Big Bag logistiek

De Big Bag zakken worden in een palletbox gezet en zijn uitermate geschikt voor de opslag en het vervoer van bulkgoederen, vloeistoffen maar ook voor losse onderdelen van bijvoorbeeld auto’s. De Big Bag wordt gebruikt voor opslag in magazijnen maar ook voor het transport van goederen tussen fabrieken en naar de klanten toe. Bij de Big Bag techniek kan de zak dichtgemaakt worden zodat er geen stof of viezigheid bij het product in de magazijnen kan komen en lossen gaat eenvoudig door de zak uit de palletbox te tillen.

Extra veiligheid gegarandeerd

Bij Big Bag logistiek wordt de palletbox om de Big Bag heen geplaatst en zorgt deze tijdens het vervoer dat de inhoud van de zak niet beschadigt maar ook dat deze niet gaat schuiven in de vrachtwagen als deze door de bocht gaat of plotseling remt. Dit betekent dat de box een beveiliging vormt voor de producten die erin zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *