Het kan soms een hele opgave zijn om het geschikte overhemd te vinden met de juiste pasvorm. Dit is zeker lastig als je een wat langere man bent en dus kan deze zoektocht aardig wat problemen opleveren. Maar wees niet getreurd, want ook voor de langere man zijn er extra lange overhemden met extra mouwlengte!

Extra mouwlengte voor lange mannen

Je bent zeker niet de enige lange man die op zoek is naar een geschikt, passend overhemd. Het is zelfs zo dat Nederlandse mannen een gemiddelde lengte hebben van 183 centimeter. Hierbij zijn we zelfs het langste volk ter wereld. Dit is tevens ook de reden waarom mouwlengte 7 is ontstaan. Want ook jullie willen een passend overhemd met de juiste lengte hebben.

Mouwlengte 7

Bij het extra lange overhemd wordt er gesproken over mouwlengte 7. In de winkels zult u vaak mouwlengte 5 tegenkomen. Dit is namelijk de meest gebruikte mouwlengte in Nederland. De lengte van de mouw zit hierbij tussen de 50 en 59 centimeter. Voor de lange mannen is mouwlengte 7 de uitkomst voor het perfect zittende extra lange overhemd. Mouwlengte 7 is tussen de 70 en 79 centimeter lang.

De moderne langere man

Het extra lange overhemd is volledig afgestemd op de bouw van de moderne langere man. Mouwlengte7 biedt overhemden met extra lange mouw en zijn gemaakt van 100% kwaliteit katoen. De overhemden voelen zacht aan en krimpen nauwelijks. Mouwlengte7 is de specialist in extra lange overhemden met een extra lange mouw.

Ben jij een lange man en opzoek naar een geschikt overhemd? Dan is een overhemd met mouwlengte 7 een ideale optie voor jou. Neem gerust een kijkje op deze site waar je een ruim aan bod in stijlvolle mouwlengte 7 overhemden zult vinden. Want niets is zo belangrijk als een passend overhemd waarin jij je zelfverzekerd en prettig voelt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *